6C och 6D – Göra om läxförhöret – beskriva geometriska figurer.

Eftersom jag var tvungen att ge de flesta elever F på det läxförhör vi hade idag, ger jag dem en chans att skriva om det efter skoltid imorgon.

Jag tycker inte att det är okej att det fåtal elever som  hade gjort sin läxa ordentligt ska behöva gå miste om undervisningstid för att andra inte har gjort det.

Det här handlar om baskunskaper och är således väldigt viktigt att varje barn kan.

Jag har varit väldigt tydlig och påmint om läxanunder varje lektion. Det står uppskrivet på varje klass planeringsvägg.  Information finns också på bloggen och i den planering eleverna har fått. Vi har även tränat under lektionstid… så ja… jag är väldigt besviken på att eleverna inte har tagit skolarbetet på allvar.

Läxa Begrepp – beskriva geometriska figuerer

// Catha