Välkomna till vår blogg!

Vi som jobbar med denna blogg är just nu först och främst pedagogerna i år 5 men tanken är att eleverna framöver ska lära sig använda bloggandet som ett läroverktyg tillsammans med oss pedagoger.
Vi publicerar elevernas veckobrev, planeringar, matriser och annan nyttig information för våra elever och vårdnadshavare men visar också upp vårt skolarbete och samarbetar även med elever på andra skolor. Syftet med bloggen är både att förmedla information till vårdnadshavare och elever samt att elever och lärare tillsammans ska lära sig hantera den virituella världen.

amethyst__magaliesburg_south_africa
Källa: Wikipedia Commons CC BY-SA 3.0.

Rättigheter:
Alla bilder på sidan är fotade av oss och lyder under CC-licensen dela lika om inte annat anges. Ibland använder vi oss av bilder från t.ex. Pixabay eller Wikimedia Commons.  Bilden ovan, vilken också är sidans banner är hämtad från Wikipedia Commons CC BY-SA 3.0.

Övrigt material som finns på sidan får inte delas vidare eller användas i kommersiellt syfte.